Flere tusen norske ungdommer velger i dag å streike for klimaet. Den siste uken har dette preget nyhetsbilde og det har vært en stor debatt omkring temaet. Hva er poenget?

Hvorfor skal flere tusen norske ungdommer bruke tid og energi på å pendle innover til Oslo for å streike? Gå rundt med faner og prøve å påvirke politikerne som istedet kunne brukt tiden sin på fornuftige saker. Kan man ikke først og fremst begynne å tenke på seg selv og hva en selv gjør for bedre klimaet? Eneste ordet som kan forbindes med denne dagen er «skulk».

Tilbake i tiden gikk man til og fra skolen. Hadde knapt 5 minutter i dusjen. Ingen telefon, data eller internett. Hvis vi var heldige fikk vi noen småpenger til litt godteri. I dag bruker ungdommen hauger av penger på kebab, brus og godsaker. Kan dere ikke i første omgang gjøre noe med det? Greit er det å skylde på foreldrene sine, men foreldrene dine er ikke ansvarlig for alt man velger å gjøre og står for. Istedet for å bruke pengene du får av foreldrene dine på hauger av dritt, spar de! Motstå det alle andre ikke klarer å motstå hvis det er så jævlig viktig for deg at generasjonen din som sikkert dør ut i løpet av noen århundrer skal krige seg gjennom hauger av elendighet og stå igjen som siste idiot på denne jorda.

Handler det ikke først og fremst om at man har levd, lever og skal leve ut livet? nøyaktig hva vi gjør er det samme, for før eller siden uten at det berører oss vil verden falle fra hverandre. Da unner jeg ikke mitt tiptiptiptiptiptiptiptiptiptiptiptiptiptiptiptiptiptiptip-oldebarn å dævve.

Gud skapte verden for at den skulle gå under. Når denne verden gikk under skulle en ny verden dannes. Hvorfor ikke bare ta i mot denne verden så tidlig som mulig? Vi lever og vi dør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.