I går kveld bestemte jeg meg for å se på film, og endte til slutt opp med å se på Snømannen. Alt i alt syntes jeg den var veldig spennende, men jeg fikk ikke fulgt med hele tida siden jeg måtte gjøre andre ting også, derfor ble jeg ekstra forvirret noen ganger.

For de som ikke vet det, så er Snømannen originalt en krimbok skrevet av Jo Nesbø. I filmen forsvinner flere folk og blir myrdet av den såkalte «Snømannen». Detektiven Harry Hole og kollegaen hans, Katrine Bratt får jobben om å løse disse mystiske sakene. De innser senere at disse mordsakene er i sammenheng med flere uoppklarte mord fra tidligere år og «Snømannen» er tilbake og slår til hver gang snøen faller.

Selv så syntes jeg filmen var veldig bra, men jeg har sett på flere omtaler av filmen på nett i etterkant og jeg kan ikke si meg enig med dem. De fleste anmeldelsene omtaler filmen som en «dårlig» film som ikke kan sammenlignes med boka. Filmen var kjempespennende og disse som skriver anmeldelser av filmer er som regel profesjonelle, og legger merke til detaljer et «vanlig» menneske ikke ville lagt merke til. Så kanskje man skal la et vanlig menneske anmelde en film neste gang? For flertallet i kinosalen er jo ikke profesjonelle kritikere heller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.